Stelling: werken afslankpillen?

Er is een hoop te doen over afslankpillen. je kan geen website openen zonder de banners tegen te komen. Ook de gezondheidsraad kijkt mee wat er wordt aangeboden en wat dat dan is. Maar is het echt wel allemaal zo slecht voor je?

We hebben de proef op de som genomen en hebben het product Detox plus uitgeprobeerd. Detox plus wordt aangeprezen op de website van Stayhealthy. Deze website adviseert en informeert over gezond leven. Er worden dagelijks topics geplaatst en hebben een hoop bezoekers. Het is een platform voor iedereen die informatie wil ontvangen over hoe gezond te leven.

Zij bieden dit product, detox plus, aan op hun website en zien het als een steuntje in de rug bij het proces om een gezond gewicht te realiseren. Afvallen zien zij als een manier om gezond te worden en niet perse de benadering vanuit een esthetisch oogpunt, ondanks dat dit natuurlijk wel het resultaat is van het gebruik van dit product.

Als we kijken naar de ingrediƫnten staat het hele product beschreven op de verpakking. Dit wordt ook op de website als tip aangegeven om naar te kijken als je twijfelt over het product. Als het er niet opstaat dan kan het zomaar zijn dat je een kat in de zak hebt aangeschaft. Iedere zichzelf respecterende producent zal altijd de inhoud omschrijven.

 

Detoxen

Ook kan Detox plus worden geretourneerd mocht het niet zijn wat je ervan verwachtte. ook dit geeft aan dat men zelf overtuigd is van het bewijs dat het werkt. Zo staan er op de website van Stayhealthy een aantal zaken waar je op kunt letten mocht je een product om af te vallen willen aanschaffen.

Zelf hebben we er baat bij gehad en zijn we met de hele redactie gewicht aan het verliezen. De een gaat harder dan de ander, maar er bestaat geen twijfel over de werkzame stoffen in het product Detox plus. Er zijn geen bijwerkingen en iedereen is zeer content en voelt zich fitter dan ooit.

Tostran

Tostran is een medicijn dat testosteron bevat. Dit is het mannelijke geslachtshormoon. De medicatie wordt gebruikt om een tekort aan testosteron aan te vullen. Om te beginnen is dit nodig bij mannen die aan secundair hypogonadisme lijden. Dit is een stoornis in de testosteronproductie. Daarnaast wordt Tostran gebruikt bij transmannen met gevolg dat de mannelijke kenmerken worden ontwikkeld.
Het middel is verkrijgbaar in drie vormen, namelijk gel, capsules en injectievloeistof. De capsules slikt men door met een glas water tijdens het eten. De gel wordt op schone droge huid gesmeerd. Dit gebeurd bij voorkeur in de ochtend. Echter is het nadeel van de gel dat het overdraagbaar is door huid op huid contact. Als laatst diendt de injectievloeistof in been of bil gespoten te worden. Volg voor gebruik van medicatie altijd de instructies van een arts of apotheker op.
Tostran heeft net als elke medicatie mogelijke bijwerkingen. Denk aan acne en prostaatvergroting. Lees daarom altijd de bijsluiter. Heftige bijwerkingen dient u te melden bij een arts.
Vrouwen en kinderen mogen absoluut niet in contact komen met het middel. Hierdoor kunnen ze onnatuurlijke mannelijke kenmerken ontwikkelen. Verder zijn er geen beperkingen voor het besturen van een vo