Duurzame kinderkleding van Name it

Belangrijk nieuws binnen de kinderkleding branche. Het merk name it introduceert met ingang van mei 2017 een nieuw vorm van kinderkleding: Duurzame kinderkleding van Name it. Je kunt op de bijgaande link klikken en meer informatie over het Merk Name it vinden. Wij willen er graag een korte toelichting over geven. Name it is opgericht in 2004 door Thijs voerman en Anja Dijksma. Zij komen beide uit een kleding makers gezin en zodoende kunnen we dus wel stellen dat zowel het ondernemerschap als de affiniteit met kleding er bij allebei in het bloed zit. Dit hebben ze meegekregen van pa en ma. Want zoals Pa en ma het toendertijd samen deden, doen nu Anja en Thijs precies het zelfde.

Duurzame kinderkleding

Er zijn in de afgelopen jaren steeds meer klachten gekomen over kinderkleding die 1. door kansarme kinderen gemaakt is. 2. Niet lang meegaat en 3. Stervensduur is. Dit was reden te meer voor Thijs en Anja om eens uit te zoeken wat zij met het door hen ontworpen en op de markt gebrachte Merk Name it, zouden kunnen doen om boven genoemde factoren te tekkelen. Uiteindelijk is het het Thijs en Anja gelukt. De kinderkleding van Name it, wordt momenteel in een fabriek in Nederland geproduceerd. De stof die gebruikt wordt voor de kleding is robuust, met als gevolg dat de kleding ontzettend lang meegaan. Zodoende bespaar je dus al op  de aanschaf van nieuwe kleding.

Alsof dit alles nog niet genoeg is hebben Thuis en Anja van Name it besloten om het merk ook nog eens marketing en prijstechnisch wat lager in te zetten. Het is dus ook nog eens betaalbare kinderkleding geworden. Dit alles maakt het nieuwe duurzame kinderkleding Merk een merk om in 2017 goed in de gaten te houden. Er i zelf sprake van een beursgang van het merk. Met het bovenstaande nieuws kan het niet anders zijn dan dat de beursgang gepaard zal gaan met een direct stijging van het aandeel.