Volkswagen leasen

Groot nieuwe bij ons in de regio. Waar je jezelf voorheen eerst een slag in de rond zou moeten werken alvorens je een nieuwe auto kunt kopen, bestaat er heden ten dage dage de mogelijkheid om jezelf voordat je hart gewerkt hebt te belonen met een auto. Stel je bent geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Volkswagen Passat, dan moet je daar normaal gesproken ruim 50.000 euro voor neertellen. En dan hebben we het nog over de goedkope varianten. Wanneer we in het hogere segment gaan kijken dan kan het zelfs richting de 100.00 euro gaan. Dat is lang sparen. Echter kun je nu een Volkswagen leasen. Dit kan zonder dat je er jaren voor gespaard hebt.

 

Volkswagen private leasen vs Financial leasen

Er zijn verschillende mogelijkheiden omtret het leasen van een auto. In dit geval het leasen van een Volkseagen. Ros Finance is 1 van de aanbieders op het gebied van Auto’s leasen. Wij belden met 1 van de medewerkers en stelden de volgende vragen en kregen daar tevens de volgende antwoorden op:

Stel ik wil een Volkswagen leasen, wat heb ik dan nodig?

  • Je kunt een volkswagen en eigenlijk alle auto’s leasen aan de hand van je inkomen. Dit kan voor ondernemers (dus mensen die een eigen bedrijf hebben), maar ook voor priv├ę personen, die “gewoon”in loondienst zijn ergens.

Welke leasevormen zijn er tegenwoordig?

  • Bij ons kan er gekozen worden tussen de Private lease optie (Dit is speciaal voor mensen die in loondienst zijn en geen negatieve BKR registratie hebben) en de Financial lease optie (Dit is voor mensen met een eigen bedrijf of in dienst zijn van een bedrijf wat een lease auto wil aanbieden als zijnde secundaire arbeidsvoorwaarde)

Zijn jullie de beste op het gebied van een auto leasen?

  • Het antwoord op die vraag kunnen wij zelf niet geven, maar als je kijkt naar de reviews op onze website, dan kun je wel concluderen dat de klant over het algemeen dik tevreden is met de door ons geleverde diensten.